Етапи та секрети виробництва косметики

Зміст

Блог про контрактне виробництво косметики

Наша компанія допоможе з виробництвом масляних та гелевих, піномиючих, сухих і воскових видів продуктів або цілих лінійок косметичних засобів під вашим брендом, починаючи з розробки рецептури до випуску товарів готових до продажу. Ми готові поділитись власним успішним досвідом створення б’юті-брендів, надати комплексну допомогу на шляху до втілення мети, підтримати і надихати на кожному етапі.

Як створити свій бренд косметики

Існує декілька етапів виробництва косметики, які необхідно реалізувати на шляху до створення власної торгової марки (ВТМ).

Перший етап виробництва косметики: розробка рецептури

Ми пропонуємо три варіанти:

  1. використання готової рецептури з розробкою індивідуального дизайну та пакування продукту, на якій зазначений бренд замовника;
  2. створення нової унікальної рецептури відповідно до ідеї, концепції та побажань замовника;
  3. вдосконалення нашої рецептури або продукту, що вже існує, шляхом додавання нових компонентів.

- Перший варіант має найкоротший термін реалізації, адже не включає розробку нової рецептури, створення зразка, перевірку безпечності та ефективності засобу.

- Другий варіант найбільш затратний за часом та фінансами, але в результаті замовник отримує унікальний продукт, який повністю відповідає його побажанням.

- Третій варіант може полягати в зміні віддушки, додаванні активних компонентів або їх виключенні, зміні кольору, в'язкості та інших характеристик.

Після отримання запиту на розробку менеджери напрямку private label проводять з замовником консультації та брифування з метою узгодження всіх деталей (наприклад, пропонують заміну несумісних компонентів). Тільки після цього замовлення буде передано технологам. Також замовник може надіслати взірці засобів чи тари, на які орієнтуються при створенні продукту.

Перший етап виробництва косметики: розробка рецептури

Другий етап: виготовлення та узгодження зразка

Після заповнення брифу та його узгодження технічне завдання буде передано до нашої лабораторії для розробки рецептури та створення зразка. Фахівці лабораторії творчо та відповідально підходять до кожного замовлення, щоб створити ефективний та привабливий для кінцевого споживача продукт з врахуванням всіх побажань замовника. На цьому етапі виробництва косметики також визначають приблизну собівартість продукту.

Наші фахівці розроблять декілька зразків бажаної рецептури згідно брифу для тестування та узгодження замовникові.

Третій етап: виробництво партії косметичних засобів

Узгоджений зразок планується у виробництво для виготовлення партії, розмір якої узгоджується за запитом замовника.

На цьому етапі виробництва косметики ми пропонуємо низку додаткових послуг:

- Закупівля сировини, тари.

Наша компанія співпрацює з величезною базою постачальників, тому ми допомагаємо із пошуком сировини, яка обов'язково має сертифікати якості, підбором тари для фасування та транспортування готової продукції.

Третій етап: виробництво партії косметичних засобів

- Фасування та пакування косметики.

Розфасовуємо та упаковуємо всю косметику, тому замовники отримують готові до продажу товари. Фасування косметичних засобів в обрану тару (її заповнення засобом заданого об'єму або ваги) виконується на автоматичних лініях. Послуги нашої компанії також включають запайку, розлив у тару різних обсягів та форм, закорковування та датування.

Фасування та пакування косметики.

- Брендування, розробка дизайну.

Надаємо послуги адаптування та коригування готового дизайну етикеток клієнта. Також розробляємо дизайн етикеток з нуля (надаємо на розгляд декілька варіантів), пакування різноманітних конструктивів та коробочок. За бажанням замовника ми допоможемо замовити друк етикеток чи пакування, підібрати необхідні матеріали та види друку, які підходитимуть саме вашій косметичній тарі та якомога довше збережуть товарний вид продукту під час його використання.

Брендування, розробка дизайну.

- Реєстрація та сертифікація продукції.

Безпечність та якість натуральної косметики під власним брендом має бути підтверджена відповідними документами та сертифікатами. Ми допоможемо отримати технічні умови, висновок санітарно-епідеміологічної експертизи (гігієнічний сертифікат) на ТУ та продукт.

Звертайтесь в нашу компанію, щоб створити свій бренд косметики без зайвих зусиль і швидко розвинути успішний бізнес.

January 18, 2023
Анна Горобець
Фасування косметики в туби
November 5, 2022
Анна Горобець
Виготовлення антисептиків