Фасування косметики в туби

Зміст

Блог про контрактне виробництво косметики

Косметика в тубах – це практичний, безпечний і простий вид пакування рідких і кремоподібних продуктів. Це гнучке пакування з пластику або металу, призначене для багаторазового використання. Перші туби з'явилися ще наприкінці XIX сторіччя, і з часом їх популярність лише зростає.

Туби зручні та практичні – досить часто саме на ці критерії покупці звертають увагу при виборі товару. Крім того, вони міцні, не розбиваються у випадку падіння, а також надійно захищають продукт від впливу довкілля та забезпечують довготривалий термін зберігання косметичної продукції.

Наша компанія виконує фасування в туби з алюмінію та пластику. Ми фасуємо креми, шампуні, бальзами для волосся, гелі для душу, бальзами для губ та інші косметичні засоби. Можливі варіанти дозування – від 5 до 500 мл. Дизайн може бути нанесений прямо на упаковку або на етикетку, яка клеїться на тубу.

Фасування косметики в алюмінієві туби: основні переваги та недоліки

Алюмінієві туби виготовляють шляхом видавлювання із заготовки (металевого диска з отвором посередині) за допомогою спеціального преса. Вони не мають зварних швів, що забезпечує високу герметичність. При деформації туби з металу не повертаються до попередньої форми, тому всередину не потрапляє повітря, що запобігає процесу окислення продукту.

З іншого боку, для алюмінієвого пакування характерні низький опір механічному впливу, поява вм'ятин при використанні або випадковій механічній деформації, існує ризик пошкодження декоративного покриття.

Фасування в пластикові туби: плюси та мінуси

Пластикові туби виготовляють зі спеціальних смол з додаванням пігменту. Матеріал перетворюють на розплавлену масу, з якої формують пластиковий рукав. Після охолодження рукав нарізають на заготовки необхідної довжини, приварюють до них плече та горло. Вироби із пластику можуть мати будь-який зовнішній вигляд (бути прозорими або непрозорими, матовими чи глянцевими, мати лакове покриття).

Основні плюси:

●      м'яке пластикове пакування не деформується в процесі використання косметики;

●      пакування може мати різноманітний дизайн (розмір, форму, зовнішній вигляд).

Як замовити фасування косметики в туби

Наші фахівці з багаторічним досвідом візьмуть на себе розробку дизайну туб, їх виготовлення та наповнення. Також ми виконуємо всі види робіт, які пов’язані з виготовленням косметичної продукції: розробку рецептур, сертифікацію, виробництво та фасування різних видів косметики.

Для отримання консультації ви можете звернутись до наших менеджерів, і вони допоможуть отримати якісне, безпечне і привабливе пакування для косметики.

November 5, 2022
Анна Горобець
Виготовлення антисептиків
November 5, 2022
Анна Горобець
Виробництво сухих засобів