Розробка рецептур та сертифікація

Зміст

Компанія ProCare надає послуги розробки косметичних рецептур та сертифікації косметики. Для зручності замовників ми пропонуємо декілька варіантів співпраці для ефективного розвитку бізнесу.

З кожним клієнтом працює команда досвідчених фахівців – менеджерів і технологів, які знаються на всіх тонкощах створення нових косметичних засобів та їх виробництва, готові відповісти на будь-які питання. Спеціалісти допоможуть створити новий продукт або цілу лінійку косметики відповідно до сучасних тенденцій ринку.

Обирайте один з трьох видів варіантів співпраці:

●      використання перевіреної рецептури нашої компанії;

●      вдосконалення нашої рецептури згідно з вашими побажаннями;

●      розробка власного ексклюзивного продукту з нуля.

Перший варіант співпраці – це максимально швидке отримання готового продукту, який можна запускати у продаж. Ми пропонуємо власні варіанти рецептур, які перевірені часом та не потребують доопрацювання. Вони можуть бути запущені у виробництво одразу після узгодження всіх деталей.

У другому варіанті ми вносимо до власних косметичних рецептур зміни, які вказав  замовник (наприклад, змінюємо парфумерну композицію, додаємо активні компоненти). На удосконалення косметики та узгодження нової рецептури необхідний деякий час, після чого можна буде почати виробництво.

Виконання замовлення при третьому варіанті співпраці займає найбільшу кількість часу, але ви отримаєте унікальну косметику під власним брендом. Наші технологи підбирають компоненти та їх співвідношення таким чином, щоб засіб був максимально ефективним та привабливим для споживачів.

Як відбувається сертифікація косметики

Необхідність сертифікації косметичних засобів також залежить від обраного варіанту співпраці. Сертифікація косметичної продукції є необхідною складовою виробництва продукції. Якщо клієнт замовив виробництво косметичних засобів за нашою рецептурою, він зможе використовувати оригінальні назви косметичних продуктів, які затверджені відповідними документами, технічні умови виробництва та висновки відповідальних структур.

На нові продукти відповідно до вимог законодавства потрібно отримувати повний пакет документів. В таких випадках ми пропонуємо клієнтам вибір: займатися сертифікацією самостійно або скористатися нашою допомогою для оформлення документів та отримання штрих кодів.

Зв'яжіться з нашими менеджерами, щоб замовити розробку рецептур унікальних  косметичних продуктів та отримати допомогу з сертифікацією або скористатися нашими готовими рецептурами.

January 18, 2023
Анна Горобець
Фасування косметики в туби
November 5, 2022
Анна Горобець
Виготовлення антисептиків
November 5, 2022
Анна Горобець
Виробництво сухих засобів
2023-01-18
Анна Горобець
Фасування косметики в туби
2022-11-05
Анна Горобець
Виготовлення антисептиків
2022-11-05
Анна Горобець
Виробництво сухих засобів